Over ons

De B-Day Diamond© is letterlijk een diamant, of zo je wil een briljant. Een schitterend steentje voor een magnifiek moment in jouw leven of dat van de persoon die je zo graag hebt.
De B-Day Diamond© wordt eerst gekeurd in het internationaal gerenommeerde en onafhankelijke labo IGI. Dit is jouw 100% garantie en verzekering dat je aankoop een echte, zuivere diamant is.
Daarna is het aan jou, om samen met ons, dit unieke geschenkje te personaliseren voor het moment dat je wil vereeuwigen, of voor de persoon die je dit wil schenken: een foto van het kindje of je geliefde, de naam, een symbool. 
Alles kan. En uiteindelijk finaliseren we dit unieke cadeautje tot een knap geschenk-etui dat bij het moment past.

Addo Diamonds

Marc Osier heeft reeds 31 jaar ervaring in de diamantwereld. Als zaakvoerder van Addo Diamonds, een gerenommeerde zaak in het hart van het diamantcentrum van Antwerpen is hij expert op gebied van deze prachtige edelsteen. Hij werd door Karin Verbiest geïnspireerd tot dit unieke geschenk.

De Bday Diamond voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen (4C).        

  • Carat (karaatgewicht)
  • Cut (slijpvorm)
  • Color (kleur)
  • Clarity (zuiverheid)

 

De Bday Diamond is verkrijgbaar in 4 verschillende karaatgewichten: 0,05ct, 0.10 ct, 0.15 ct en 0.20 ct. Met een maximum afwijking van 0.02 ct. Deze diamanten hebben de hoge kleur ranking D, E of F en een zuiverheidsnorm VS1 of VS2.

Heb je vragen? Twijfel je of dit wel iets is voor jou, jouw budget of wil je meer duiding bij de uitwerking en timing? Aarzel niet en bel ons op het nummer 0486/386 860 of stuur ons een mailtje en je hoort spoedig van ons.
Alvast bedankt om onze site te bezoeken!